Peacehaven Court

Peacehaven Court

Outstanding work by everyone involved! What a difference this has made to the tenants of Peacehaven Court!

We held a surgery for the tenants of Peacehaven Court, where they raised concerns about the condition of the communal patio area. The tenants told us that the area attracted litter, the greenhouse was past it’s use by date and they felt the area could do with a long awaited clean up.

It was decided that the tenants of Peacehaven Court and staff from Tai Calon would team up to tackle this long unloved patio area, starting with a group of staff painting the perimeter fencing.

Tai Calon provided tenants with plants and materials to make 20 hanging baskets, in a workshop held by ‘green fingered’ Gwynfor Evans, Project Manager for our Green Earth team. Everyone had a brilliant time getting their hands dirty.

The clean up team managed to fill two skips with all the rubbish from the patio area.